προληπτικές ιατρικές εξετάσεις

    Ενημερώνουμε τους συναδέλφους του νομού Λάρισας ότι το σωματείο μας σε συνεργασία με μέλη της ΕΑΠΣ Θεσσαλίας ολοκλήρωσε μία σειρά ενεργειών και συναντήσεων  για την εξεύρεση μιας ολοκληρωμένης σειράς προληπτικών ιατρικών εξετάσεων των πυροσβεστών του νομού μας. Τα τελευταία κρούσματα αιφνίδιων θανάτων συναδέλφων μας σε υπηρεσίες ανά την Ελλάδα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου σε όλους μας για το πολύτιμο αγαθό της υγείας. Δεδομένου του ότι δεν υπάρχει κάποιο στενό υπηρεσιακό πλαίσιο υποχρεωτικών περιοδικών εξετάσεων, πήραμε την πρωτοβουλία να ερευνήσουμε για το ενδεχόμενο κάποιας ολοκληρωμένης, συμφέρουσας οικονομικά, λύσης προληπτικών εξετάσεων για όσους συναδέλφους το επιθυμούν.
    Οι οικονομικές προσφορές που μας δόθηκαν από το ΙΑΣΩ και το ANIMUS-ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ αφορούν πλήρη αιματολογικό και καρδιολογικό έλεγχο  και επισυνάπτονται παρακάτω.
   Φυσικά,ο καθένας μπορεί να κάνει τις εξετάσεις  σε όποιο ιδιωτικό ή δημόσιο ιατρικό φορέα και γιατρό επιθυμεί ενώ υπάρχει και η δυνατότητα εξετάσεων στο 404 Γ.Σ.Ν.Λάρισας (ραντεβού: μικροβιολογικό 2410993673 και καρδιολογικό 2410993694 με ταυτότητα και  το βιβλιάριο ασθένειας και παρουσία πρώτα στο ΓΡΑΠΕΤ του νοσοκομείου την ημέρα της προγραμματισμένης επίσκεψης.
    Συναδελφικά,
    Ο Πρόεδρος
    Ρούντος Βασίλης

 

πατήστε στον παρακάτω  σύνδεσμο (pdf)
προσφορά ΙΑΣΩ
προσφορά ΚΥΑΝΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail